Lunchkorv
Tillverkas av kött från norrländska/svenska gårdar.
Kötthalt 58%. Fetthalt 16%.
Lunchkorv tillverkas i naturtarm.
Tillagningstips:
Låt den sjuda på svag värme i 10 minuter. Om vattnet kokar spricker korven. Serveras med stuvad eller kokt potatis och pepparrotssås.
INGREDIENSER:
Griskött, vatten, potatisstärkelse, nötkött, grishjärta, salt, lök, potatisfiber, kryddor, socker, jästextrakt, antioxidationsmedel E300, kryddextrakt (cayennepeppar, ingefära, svartpeppar), konserveringsmedel E250. Rökarom.
NÄRINGSVÄRDE PER 100G:
Energi 850kJ, 200kcal,
Fett 16g, varav mättat fett 6,6g,
Kolhydrat 6,4g, varav sockerarter 0,5g,
Protein 10g,
Salt 2,5g.
Art. nr. 7118
Ladda ner produktbild