Blodkorv: Säsong

Särskilda tillfällen kräver särskilda produkter. Här hittar du allt för jul- och grillsäsongen. Prisbelönade julskinkor från norrländska gårdar och fina köttdetaljer som är klara för grillen. Precis så enkelt och gott som det ska vara.

Blodkorv


Svenska köttråvaror. Fetthalt 16%.

Läggs ned med skinnet kvar i sjudande vatten och
kokas i 20 minuter. Serveras med skirat smör och lingonsylt.

 

INGREDIENSER:
Vatten, nöttalg, RÅGMJÖL, blodprotein, socker, svål, vetemjöl, salt, lök, kryddor, arom, kryddextrakt (cayennepeppar, svartpeppar).

NÄRINGSVÄRDE PER 100G:
Energi 1050kJ, 250kcal,
Fett 16g, varav mättat fett 8,1g,
Kolhydrat 16g, varav sockerarter 4,3g,
Protein 12g,
Salt 1,7g.

Art. nr. 6454


Ladda ner produktbild