Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Charktoppade potatisar med pepparrotskräm

20 min 7 Ingredienser
Ingredienser

20 stycken

5 skivor Alspånsrökt skinka
10 stycken delikatesspotatisar, kokta
250 gram cream cheese
50 gram pepparrot, finriven 
  salt och peppar
  grönkålsgroddar
   
   

 



Gör så här
  • Skär de kokta potatisarna på längden så att det blir 20 st, eventuellt behövs det skäras av en liten bit på vardera undersida så att de står stabilt på uppläggningsfatet.

  • Blanda cream cheese och pepparrot i en skål, smaka av med salt och peppar.

  • Klicka ut eller spritsa pepparrotskrämen på potatisarna och toppa med alspånsrökt skinka som skurits i mindre bitar, dekorera slutligen med grönkålsgroddar, flingsalt och nymalen svartpeppar.