Recept

Här hittar du recepten för veckans alla dagar och måltider. Långkok eller snabblunch. Macka eller hel meny.

Chorizoparisare toppad med rostad paprika och basilika

10 Ingredienser
Ingredienser

4 portioner

4 st Nyhléns Hugosons Chorizoparisare
4 st hamburgerbröd
2 st  grillade paprikor
2 tsk rapsolja
1 st  tomat
1 msk strimlade basilikablad
1 msk olivolja
  salladsblad
  salt & peppar
   
   
   

 

Gör så här

Grilla paprikorna på grillen tills de får svara blåsor. Lägg i en skål, täck med plast och låt svalna. Dra av skalet och dela paprikan i mindre bitar. Dela tomaten och blanda med paprikan, skurna basilikablad och olivolja. Salta och peppra.

Grilla chorizoparisarna och lägg mellan hamburgerbröd tillsammans med paprikaröran och salladsblad.