Vi har ett nära samarbete med bönder runt om i Norrland. För oss har det alltid varit självklart att värna om vårt norrländska lantbruk och lokal mat.
Vårt breda julsortiment bjuder på klassiker som älskats i generationer, såväl som nya spännande smakupplevelser. Oavsett vad du väljer att duka fram på julbordet kan du känna dig trygg med att du gjort ett val som bidrar till den lokala matproduktionen och ett levande Norrland.
Årets julnyheter:
Julskinka, kokt, mini – ca 800-1000 g
Vår mest omtyckta kokta julskinka i ett miniformat – perfekt för det lilla hushållet!
Skivad pressylta
Pressyltan är en delikatess som smakar som julen gjorde förr, när farmor var barn. Nu har vi även färdigskivad pressylta, allt för att göra julen lite enklare och godare.
Premiumskinka
Kronan på julbordet: vår finaste julskinka, svålfri gjord på innan- och ytterlår.
Janssons frestelse
Vår egen perfekt krämiga Janssons är tillagad på vår egen potatis odlad i norr, där ljusa sommarnätter ger potatisen en unik smak.
Våra julfavoriter
Skinkor, korvar, sylta, revben och mycket mer.
Allt är såklart producerat i Norrland med de finaste råvarorna.
Här hittar du hela vårt julsortiment.
Välj rätt julskinka!
Skinkan håller ställningarna som svenskarnas favorit på julbordet, år efter år.
Kolla in vår guide för att hitta den perfekta julskinkan för dig.
Recepten du behöver före, under och efter jul
Hur du lyckas med griljering av skinkan, de godaste köttbullarna, festligaste glöggsnittarna och tips på hur du tar hand om skinkresterna efter jul. Upptäck allt gott på vår receptsida.